AFKOM’dan kar yağışı uyarısı
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı AFKOM Şube Müdürlüğü ilimizde 17 Şubat Salı ve 19 Şubat Perşembe tarihleri arasında 3 gün boyunca etkisini göstermesi beklenen yoğun kar yağışı öncesinde vatandaşları uyardı.

TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINI KULLANIN

Meteoroloji İl Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre ilimizde 17-19 Şubat tarihleri arasında etkisini göstermesi beklenen yoğun kar yağışında, hususi araç sahipleri ve vatandaşların mümkünse sokağa çıkmaması, çıkacak olanların toplu taşıma araçlarını kullanması, trafiğe çıkacak araçların kışlık kar lastiği takmaları, trafiğe çıkmaya zorunlu araçların araçlarında zincir takoz ve çekme halatı bulundurması, trafikteki araçların Emniyet ve Karayolları ekiplerinin bildirdikleri yol güzergâhlarını kullanmaları, yoğun olan yolları mümkünse kullanmamaları isteniyor.

 

İHTİYAÇ HALİNDE 110 VE 155’İ ARAYIN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı AFKOM Şube Müdürlüğü, oluşabilecek kaza ve yoğun yağışa maruz kalanların Emniyet 155 ve İtfaiye 110’u aramaları gerektiğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817