banner2779
banner2752
banner2750

 AK Gençler İlçe Başkanını Ağırladı

Çamlıtepe, Esentepe ve Yeniyalı Mahallesi gençlerinin katıldığı toplantıda açılış konuşmasını yapan gençlik kolları başkanı Kadir Alçık; ilçe başkanımız Osman Badem beye bu yoğun sürecinde bizleri kırmayarak toplantımıza iştirak ettiği için teşekkür ediyorum. Sandık danışma meclislerimizi gerçekleştiriyoruz, genç üyelerimizle bir araya gelip hem sohbet ediyor hem de yerel seçim çalışmalarımız hakkında bilgi veriyoruz. Körfez gençlik kolları olarak sandık danışma meclisi toplantılarımızı en kısa sürede gerçekleştirerek eğitimlerimizi tamamlamış olacağız, dedi.

 

HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Gençlere bu güzel ortamdan ötürü teşekkür eden ilçe başkanı Osman Badem öncelikle çalışmalarınızı yakından takip ediyorum, birçok siyasi partide gençlik kolları teşkilatları olmazken sizler mahallelerde sandık danışma meclis toplantılarınızı yapıyor ve mahalledeki genç üye arkadaşlarımızı seçime hazırlıyorsunuz, ilçe teşkilatımız olarak hep birlikte bir bütünüz inşallah hep beraber adayımız belirlendikten sonra sahaya çıkıp tüm gücümüzle partimiz için çalışmaya devam edeceğiz.

Program teşkilatlanma ve seçim işleri başkanlarının verdiği eğitimle devam etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751