AK Parti Körfez’de 28 Bin üye askıda

AK Parti Körfez İlçe’de kongre hazırlıklarının ilk aşaması olan üye liste asımı gerçekleşti. Toplam 28 bin üyenin adının ve bilgilerinin yer aldığı listeler asıldı ve bekleme süresi başladı.

Listelerin 1 Kasım tarihine kadar askıda kalacağı ve itiraz olması halinde inceleme yapılacağı, daha sonra da 5 Kasım itibari ile delege belirlemelerinin başlayacağı belirtildi.

İlçe Başkanı Ramazan Tuna, şu ana kadar listelere yönelik itiraz yaşanmadığını belirterek, “Sakin bir şekilde kongrelere hazırlanıyoruz. Şubat ayında da ilçe başkanlığı seçimlerini yapmayı planlıyoruz. Arkadaşlarımın uygun görmesi halinde ben yine adayım. Başka adaylar da çıkarsa bundan önce olduğu gibi başkan seçimi yapılır” dedi.

Moraller yüksek

Morallerin yüksek olduğu AK Parti Körfez İlçe yönetiminde haftalık toplantılarda aksatılmadan devam ediyor.

Bu hafta gerçekleşen toplantıda, İlçe Başkan yardımcılarından Adem Tetik’e sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Adem Tetik toplantı öncesinde hazırlanan pastayı üfledi ve daha sonra da arkadaşlarına ikram etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817