Avluburun Camii şık görünüme bürünüyor

Kartepe Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçedeki camilerin çevre düzenlemeleri kapsamında Avluburun Köyü Yukarı Mahalle Tevhid Camii’nde de çalışma başlattı.

 

Kartepe İlçesi’ndeki ibadethanelerin görüntüsünü şık bir hale dönüştürmek amacıyla Kartepe Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalara Avluburun Köyü Camii de dahil edildi. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Avluburun Köyü Yukarı Mahalle Tevhid Camii çevresinde başlattığı düzenleme çalışmaları camii cemaati tarafından da memnuniyetle karşılanmakta. Belediye ekipleri cami girişindeki bozuk zemini kaldırarak süpürgeli beton ile girişi şık bir hale getirdiler. Tevhid Cami çevresinde yapılacak estetik görünümlü korkuluk ve görsel güzelliğe katkı verecek peyzaj düzenlemelerinin de kısa sürede bitirilmesi hedeflenmekte.

 

Avluburun Köyü Yukarı Mahalle Tevhid Cami cemaati çalışmaları yakından takip eden Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a teşekkür ederken, “Köyümüze sürekli gelerek bizleri ihmal etmeyen ve taleplerimizi kısa sürede çözüme kavuşturan başkanımıza çok teşekkür ederiz. Cami çevresinde başlayan ve kısa sürede tamamlanmasını beklediğimiz çalışmalar için de Şükrü Başkana minnettarız” dediler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817