AVRUPA ŞAMPİYONASI KOCAELİ’DE BAŞLADI
 Açılışı İsmail Baran Yaptı

Özel Körfez Marmara Hastanesinde açılan, Serebral Palsi’li ve Serebral Palsi hastalığı anlatılmış çocukların hazırlamış olduğu serginin açılışına, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yanı sıra, Özel Körfez Marmara Hastanesi Genel Müdürü Esener Maçil, Hastane yönetimi ve hekimleri, Özel Seymen Koleji Müdürü Yasemin Demirkol, öğretmenleri ve öğrencileri, Özel Verimli Rehabilitasyon MerkeziMüdürü Sevgi Akgül Özkan öğretmenleri ve öğrencileri, Serebral Palsi’li çocuklar ile aileleri katıldı.Açılış kurdelesini Belediye Başkanı İsmail Baran minik çocuklar ile birlikte kesti.

Amacımız Farkındalık Yaratmak

Özel Körfez Marmara Hastanesi Genel Müdürü Esener Maçil; ‘Serebral Palsi’ li kişilerin beden sağlıklarının yanı sıra ruh sağlıklarını da önemsiyoruz. Topluma karışmaları için elimizden gelen ilgi ve desteği sağlıyoruz. Bu projenin amacı: Geleceğin hayata yön vericilerinde (öğrencilerimizde) farkındalık yaratmak ve Serebral Palsi’ den yola çıkarak tüm engelli insanların ya da en azından bir tanesinin hayatına dokunmalarını sağlamak. Bu anlamda bizlerden desteklerini esirgemeyen Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran’a şükranlarımızı sunuyorum “ dedi.

 

“Başkan Baran Yalnız Bırakmadı”

Farkındalık yaratmak için yapılan programlara büyük bir önem gösteren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Serebral palsili çocukları ve gençleri yalnız bırakmadı. Başkan Baran gerçekleşen açılışta sergilenen resimleri büyük bir dikkatle ve hayranlıkla inceledi. Çocuklarla özel olarak ilgilenen İsmail Baran, güler yüzlülüğü ve sıcak sohbetiyle gönüllere taht kurdu.  Özel Körfez Marmara hastanesinin düzenlemiş olduğu ’Serebral Palsi’li insanların gözünden dünyayı çiz’’ resim sergisine açılışında konuşma yapan Başkan Baran; “Sizler bizim için çok önemli ve özel evlatlarımızsınız. Bugün burada sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum. ’SerebralPalsi’li insanların gözünden dünyayı çiz’’ resim sergisi için hazırladığınız eserleri dikkatle inceledim. Hepsi birbirinden güzel olmuş. Emeğinize sağlık çocuklar“ dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817