Başkan Pehlivan İlimtepe İlk ve Orta Okulunda Bayrak Törenine Katıldı
  

Başkan Pehlivan İlimtepe İlk ve Orta Okulunda Bayrak Törenine Katıldı

 

Ak Parti Körfez İlçe Teşkilatı yöneticileriyle Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, İlimtepe İlk ve Orta Okulunu ziyaret ederek okul yöneticileri ile öğretmenlere yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını dilediler.

 

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun ile ilçe teşkilatı yöneticileri İlimtepe İlköğretim Okulunu ziyaret etti. Okul müdürü Tamer Terzi tarafından karşılanan başkan Pehlivan ve ilçe başkanı Koyun okul yöneticileri ve öğretmenlerle uzun süre sohbet etti. Eğitim kurumlarına önemli katkılar sağlayan başkan Pehlivan’a teşekkür eden Tamer Terzi okulunun da her zaman, her konuda belediyenin katkılarından yararlandığını belirtti.

 

Bilecik’te yapılan Ertuğrul Gazi Anma Söğüt Şenlikleri’nde resim dalında birinci olan İlimtepe Orta Okulu öğrencisi Ahmet Bayır’ı ve aynı okulda öğretmen olan anne-babasını kutlayan Başkan Pehlivan minik ressama başarılarının devamını diledi. Öğretmenlerin ve öğrencilerin 2013-2014 eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Pehlivan öğretmenlere çiçek verdi. Okul bahçesinde öğrencilerle birlikte uzun süre vakit geçiren Başkan Pehlivan onlarla birlikte bayrak törenine katılarak İstiklal Marşı okudu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817