Başkan Söğüt, “ANNELERİN HAKKI ASLA ÖDENMEZ”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 14 Mayıs Anneler Günü nedeniyle mesaj yayımladı. “Anne sevgisi, insan yaşamının her evresinde var olan en anlamı duygulardan biridir” diyen Başkan Şener Söğüt, “Bir insan için hayat anne ile başlar. Sağlıklı bir toplumun yapı taşı annelerimizdir. Anne şefkat, sevgi, yaşam ve huzur kaynağıdır. Sağlıklı bir toplumun, sağlıklı çocuk ve gençliğin yetişmesi anne ve aile ortamına bağlıdır. 

 

KARŞILIKSIZ SEVGİ…

Annelerimiz, yetiştirdikleri kuşaklarla toplumun biçimlenmesinde en büyük rollerden birini üstlenmektedir. Bu yönüyle annelik, yalnız aileyi değil; tüm toplumu ve insanlığı ilgilendiren evrensel boyut kazanmaktadır. Gecesini gündüzüne katarak, bizlere her türlü fedakârlığı karşılıksız yapan annelerimizin 'Anneler Günü'nü bu düşüncelerle kutluyor, bütün annelerin sevgi ve şefkat dolu ellerinden öpüyor en derin saygılarımı sunuyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817