CİVELEK : TENCERE TAVADAN FAYDA GELMEZ
  AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, İstanbul’da yapılan milli iradeye saygı mitingi, Derince’de parti temsilciliğine yapılan saldırı ve İstanbul’daki mitinge gidişte kullanılan geminin kiralanması konusunda açıklamalarda bulundu. İstanbul Kazıçeşme Meydanı’ndaki mitinge gidişte kullanılan Atatürk Vapuru’nun 14 Haziran’da Büyükşehir Belediyesi’nden sözleşme yapılarak kiralandığını ve kiralama bedeli olarak 10 bin 170 lira para ödendiğini söyledi.

 

KARAOSMANOĞLU

MAKSADINI AŞTI

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun oğlu İsmail Karaosmanoğlu’nun İstanbul’da yapılan milli iradeye saygı mitingi için attığı twiti de değerlendiren il başkanı Mahmut Civelek, “İslam’a göre iki türlü farz vardır. Birisi Allah’ın doğrudan insana yapılmasını şart koştuğu şeyler. İkincisi ise birkaç Müslüman’ın yapmasıyla diğer insanlar üzerindeki sorumluluğun kalktığı farzlardır. İsmail Karaosmanoğlu’nun twiti maksadını aşan bir şey olmuş” şeklinde konuştu.

 

SAĞDUYU İLE KARŞILAMALIYIZ

Derince’de mahalle temsilciliğine yapılan saldırı konusunda konuşan başkan Civelek, “Derince`de irtibat büromuza ve bir caminin çay ocağına saldırı oldu. Bunları kınıyoruz. Bu saldırılar hoş değil. Hiç kimse bizi ayrıştırmaya kalkmasın. Biz Alevi, Sünni, Kürt, Türk bir milletin insanlarıyız. Bu tür olayları sağduyu ile karşılamak lazım. Biz birlikte Türkiye`yiz” ifadelerine yer verdi.

 

TENCERE TAVADAN

FAYDA GELMEZ

İl genelinde yapılan eylemleri değerlendiren Civelek, “Biz kimsenin yürümesine karşı değiliz. Herkes demokratik çerçevede tepkisini ortaya koyabilir. Yeter ki bir partinin İl Genel Meclisi üyesinin yaptığı gibi cam çerçeve kırılmasın. Hiçbir parti marjinal grupların peşine takılmasın. Bize tencere tava havasından fayda gelmez. Biz Roman havasıyla coşalım” diye göndermede bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817