banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Derince’ye Yeni Araç Filosu

Başkan Aygün’ün kiralama yöntemi yerine belediyenin öz kaynaklarıyla Derince Belediyesi’ne kazandırdığı hizmet araçları ve iş makinelerinin tanıtımı için bir program düzenlendi.  Fen İşleri Garajındaki yerini alan yeni araçların tanıtımında konuşan Başkan Aygün, “Yeni araçlarımız ilçemize hayırlı, uğurlu olsun. Artık çalışmalarımızı kendi araçlarımızla yapmaya devam edeceğiz” dedi

Yeni Araç Filosunun Tanıtımı Yapıldı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, kiralama yöntemi yerine satın almayı tercih ediyor. Başkan Aygün’ün bu anlamda ilk önemli hamlesi olan Derince Belediyesi’nin kendi öz kaynaklarıyla aldığı yeni araç filosunun tanıtımı için Fen İşleri Müdürlüğü Garajı’nda bir program düzenlendi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde yapılan araç tanıtım programı AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek ve Cemil Yaman, Derince Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Bayraktar, Adnan Pala ve İbrahim Şirin, AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, STK başkan ve yöneticileri ile vatandaşların katılımı ile gerçekleşti. Derince Belediyesi’nin yaklaşık 6 milyon TL tutarındaki yeni araç filosu 3 adet çift dingil damperli kamyon, 1 adet tır ve dorse, 3 adet ısuzu tek dingil kamyon, 1 adet hidromek grayder, 1 adet hidromek kazıcı yükleyici, 6 adet transit çift kabin kamyonet ve 1 adet transit tek kabin kamyonetten oluşuyor.

Çalışanlarımızla Gönül Birliği Oluşturduk

Araç tanıtım programında ilk konuşmayı yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “İlçemizde yol yapım, onarım ve diğer çalışmalarda kullanacağımız iş makinaları ve hizmet araçlarından oluşan yeni araç filomuz Fen İşleri Garajındaki yerini aldı. Bugüne kadar araçlar kiralık olarak kullanılıyordu. Hesabımızı yaptık ve kiralık ücreti oranında taksitlerini ödeyerek araçları alma durumumuzun olduğunu gördük. İller Bankasından kendi öz kaynaklarımızla ödemek üzere kredimizi çıkartarak araçlarımızı aldık. Yeni araçlarımız ilçemize hayırlı, uğurlu olsun. Artık çalışmalarımızı kendi araçlarımızla yapmaya devam edeceğiz. Bu araçları milletimize hizmet için aldık. Bizler de çalışma arkadaşlarımız da halkımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. Çalışma arkadaşlarımızla güzel bir gönül birlikteliği oluşturduk. Aldığımız bu araçlar, yaptığımız bütün hizmetler yine bu necip milletimiz için” dedi. Konuşmasına devam eden Başkan Aygün, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın geleneğinden gelen bir ecdadın torunlarıyız. Dolayısıyla bu ahlak ve anlayış üzerine yürümemiz lazım. Özellikle gençlere çok değer veriyorum. 41 projemiz içerisinde en çok değer verdiğim projelerim gençlik merkezleri. Bakanlarımızın destekleri ile iki tane gençlik merkezimizin finansmanını sağladık. Birinin ihalesini 

yaptık inşallah temel atma töreninde de yine bir arada olacağız. Çocuklar bizim geleceğimiz. Onlara ne kadar değer verirsek, onları ne kadar güzel yetiştirirsek geleceğe de o kadar hazırlamış olacağız” dedi.  

Coğrafya Olarak Dünyanın Kalbinde Yaşıyoruz

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ise yaptığı konuşmada “Aziz milletimizin hizmetine girecek bu araçların kazasız, belasız hayırlı hizmetler yapmasını diliyorum. Biz çok şanslı bir milletiz. Coğrafya olarak dünyanın kalbinde yaşıyoruz. Aziz milletimiz yeryüzünde güçlü olduğunda insanlığa hep hizmet etmiştir, insanlık mutlu olmuştur. Bugün sınır ötesinde yapmış olduğumuz operasyonun da temel nedeni budur.  Biz işgalci bir güç değiliz. Biz insanı yaşatmak için sınır ötesi operasyon yapıyoruz. Mehmetçiğimizin inşallah sağ salim tez zamanda ülkemize dönmesini diliyorum. Biliyorsunuz yedi düvelle mücadele ediyoruz. Bizim karşımızda asla terör örgütleri yok. Bu millet de bunu biliyor. Şanslı bir milletiz dünyanın kalbinde yaşıyoruz fakat bu coğrafyada yaşamanın bedeli ağırdır. Ama bizim milletimiz bu coğrafyanın hakkını vererek yaşıyor. Ülkemiz gibi Kocaeli de muhteşem bir şehir. Derinceliler olarak da Kocaeli’nin kalbinde yaşıyoruz ve çok şanslıyız. Ben belediye başkanlığı yaptım. Milletvekilliğinden sonra halkın hizmetkarlığını yapmak için Zeki Ağabey aday olunca ben Derince’nin çok iyi hizmet alacağını söyledim. Kendisine çok inanıyorum bana ağabeylik yaptı. Derince çok çok iyi hizmetler alacak. Zeki Ağabeyin bilgi birikimi, tecrübesi, Ankara’yı ve şehri çok iyi bilmesinin yanı sıra halkına sevdalı olması en büyük artısı.  Bugün de gördüğümüz gibi yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğuna inanıyorum” diyerek sözlerini noktaladı. 

Dünya Lideri Bir Cumhurbaşkanımız Var

Programda son konuşmayı yapan isim olan AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, “Alınan araçların Derince halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Hep böyle güzel günlerde güzel programlarda birlikte olalım inşallah. Zeki ağabeyimizin kararlılığını herkes bilir. Bir şeyi yapacağım derse yapar ve bu yönden Derince çok şanslı. Bugün burada pırıl pırıl araçlarımız var. İş makinelerimiz var. Bunlar şartları zorlayarak Derince halkına hizmet etmek için alınıyor. İnşallah güzel hizmetler yapmaya vesile olurlar. Çünkü bizim yerelde ve genelde tek derdimiz var halkımıza hizmet etmek. Sayın Cumhurbaşkanımızdan muhtarlarımıza kadar tek hedefimiz halkımız için gece gündüz çalışmak. Cumhurbaşkanımızla beraber çalışma imkanı buluyorum. Gece, gündüz demeden, uykusuz bir şekilde bu millet için canını ortaya koyuyor. En son ordumuzun yaptığı Barış Pınarı Harekatı aslında bizim milletimiz için bir gelecek harekatıydı. Çok şükür inşallah amacımıza ulaşmış bir şekilde bu harekatı tamamlayacağız. Bizim hedefimiz asla işgal değil, sınırlarımızın güvenliği. Bu vesileyle şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. İnanıyorum ki alnımızın 

akıyla bu işten çıkmış olacağız. Çünkü bizim dünya lideri bir cumhurbaşkanımız var” diyerek sözlerini noktaladı. Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil’in yaptırdığı duanın ardından kurdele kesimi ile devam eden programın sonunda protokol ve vatandaşlar araçları inceleyerek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826