GÖNÜL,  YAŞLILAR HAFTASINI KUTLADI
 TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı, Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül, “Yaşlılarımızın hayatını kolaylaştırmak, ekonomik durumlarını iyileştirmek ve kimseye muhtaç olmadan huzurlu ve mutlu bir ömür sürmelerini sağlamak, bizlerin öncelikli görevleri arasındadır” dedi.

Yaşlılar Haftası dolayısıyla mesaj yayınlayan Gönül, toplumsal aklın ve tecrübenin simgesi yaşlıların, bizi biz yapan değerleri nesillere aktararak, yaşam deneyimleriyle yol göstererek toplumumuzu zenginleştiren en önemli değerlerimizden biri olduğunu ifade etti. Gönül, milletimizin tarihin her döneminde yaşlılarına başköşede yer verdiğini, saygı ve hürmette kusur etmediğini, onların engin tecrübelerinden yararlanmasını bildiklerini ve böylece toplumsal birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu diri tutmayı başarmış bir millet olduğunu kaydetti.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817