banner2779
banner2752
banner2750

İlimize Gelen Gazilerimizin Onuruna  Yemek Programı Düzenlendi

18-20 Ekim tarihleri arasında Kocaeli’nde gerçekleştirilecek olan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanları Çalıştayı nedeniyle Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy ve Eşi Sayın Hülya Aksoy’un ev sahipliğinde ilimize gelen Gazilerimizin Onuruna yemek programı düzenlendi.

 

Double Tree By Hilton Oteli’nde gerçekleştirilen programa;  Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy ve Eşi Sayın Hülya Aksoy’un yanı sıra Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Mehmet Şükrü Tandoğan, Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık, 81 İlin  Muharip Gaziler Şube Başkanları ve eşleri katıldı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Mehmet Şükrü Tandoğan ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak’ın konuşmalarıyla devam etti. 

 

Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy yapmış olduğu konuşmalarında; “Saygıdeğer Gazilerimiz, kıymetli misafirler, bugün ilimize gelen değerli gazilerimizle birlikte bu akşam yemeğinde buluştuk. Özellikle Türkiye’nin farklı bölgelerinden ilimize gelen bütün gazilerimize ve değerli eşlerine hoş geldiniz diyor, sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bugün bu bayrak altında özgür bir şekilde yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Türkiye Cumhuriyeti bugün uluslararası alanda kendini herkese kabul ettiren bir devlet olarak varlığını sürdürmesi geçmişte olan bu mücadelelerle bugüne kadar gelmiştir. Ülkemizi tehdit eden terör odaklarına karşı yürütülmekte olan sınır ötesi operasyonu da büyük bir kararlılıkla devam etmektedir. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz bu konuda çok önemli mesafeler almıştır ve bundan sonra da kendisine verilen her türlü görevi en iyi şekilde yerine getireceğini sadece Türkiye’ye değil dünyaya ispat etmiştir. Bu özel buluşmada kurtuluş savaşımızdan terörle mücadeleye, Kıbrıs’tan Kore’ye bütün yurt savunmasında  ülkemizi temsil ettiği her noktada yaşamını kaybeden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de şükranla anıyorum. Tekrardan Kocaeli’ne hoş geldiniz, onur verdiniz diyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” dedi. 

 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Mehmet Şükrü Tandoğan’ın günün anısına Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’a plaket takdiminde bulunmasının ardından yemeğe geçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751