İZMİT BELEDİYESİ, ÇOCUKLARIN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR
 Proje kapsamında Yahya Kaptan Ortaokulu’nda 240 öğrenci ve 102 öğretmene, Edebali Ortaokulu’nda da 223 öğrenci ve 93 öğretmene düzenlenen törenlerle bisikletleri teslim edildi.

Okullarda düzenlenen bisiklet dağıtım törenlerine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, şehir dışında olduğu için Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut katıldı.

Bisiklet dağıtımlarında Yahya Kaptan Ortaokulu Müdürü Hüseyin Gürkal, Edebali Ortaokulu Müdürü Harun Kargılı, okulların aile birliği başkanları, muhtarları, öğretmenler, veliler ve öğrenciler de hazır bulundu.

SAĞLIKLI ÇOCUK DÜŞÜNEBİLİR, PROJE ÜRETEBİLİR

 

Öğrencilerin büyük bir heyecan ve sevinç yaşadığı bisiklet dağıtımlarında konuşan İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, “çocuklarımızın hayallerini süsleyen bisikletleri 5 yıldır hediye ediyoruz. Ancak onların hayallerini süslerken biz büyüklerin de hayallerini gerçekleştirmiş oluyoruz. Biz de istiyoruz ki, Türkiye’miz daha fazla güçlensin ve dünyanın sayılı ülkelerinden biri olsun. Bu isteğimizi gerçekleştirebilmemiz için de öncelikle çocuklarımızın sağlıklı olması gerekiyor. Çünkü sağlıklı çocuk daha çok düşünebilir, daha çok proje üretebilir. Bisiklet projemiz sayesinde çocuklarımızın sağlıklı birer birey olarak yetişmesini sağlıyor, sağlıklı toplum ve güçlü ülke oluşumuna katkı sağlıyoruz. Bisiklet dağıtımlarındaki amacımız, sadece çocuklarımıza bisiklet hediye etmek değil; aynı zamanda sağlıklı toplum projemizi hayata geçirmektir” dedi.

Okul müdürleri de yaptıkları konuşmalarda “bisiklet dağıtımları sayesinde çocukların hayallerini gerçekleştiren ve onların gelişimlerine önemli katkı sağlayan Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a ve ekibine teşekkür ediyoruz “ şeklinde konuştular.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817