KAĞITSPORLU İZCİLER BALLIKAYALAR KANYONUNU KEŞFETTİ
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Atatürk İzci Ünitesi Ballı Kayalar Tabiat Parkında açık hava etkinliği gerçekleştirdi. Gebze Ballıkayalar Tabiat parkında gerçekleşen etkinliğe 25 izcinin yanı sıra ünite lideri Filiz Özdemir katıldı. İzci liderleri, izcilere yürüyüş öncesi yürüyüş teknikleri eğitimi verdi. Yürüyüş sırasında izciler, kayaç türlerini, doğa yapısını ve bölgede yaşayan bitki türlerini yakından inceleme imkanı buldu. Kanyon tarihi  hakkında da bilgiler alan izciler Ballıkayalar isminin kanyondaki mağaraları kovan olarak kullanan arılardan aldığını öğrendi.

 

ÜÇ KİLOMETRE YÜRÜDÜLER

Üç kilometrelik zorlu yürüyüşün ardından ateş çeşitleri hakkında eğitim alan izciler, kendi yaktıkları ateşte izci liderleri tarafından verilen kumanyayı pişirip yemeklerini hazırladı. Faaliyet sonuna konuşan ünite lideri Filiz Özdemir, İzcilere değerler eğitimi dallarından doğa sevgisi eğitimi verildiğini belirtti. Özdemir,” Gençlerimizin doğayı seven ve koruyan ve farkındalık duygusuna sahip bireyler olarak yetişmeleri için onlara değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817