Kamyonun fırlayan şaftı Zincirleme kazaya neden oldu.

Alınan bilgi ve iddialara göre K.Y. yönetiminde ki 34 SV 1226 plakalı damperli kamyon İstanbul istikametine giderken şaft mili yerinden çıktı ve yola fırladı. Bu sırada aynı istikamette seyretmekte olan bir tır bu şaftı yolun ortasına ittirince arkadan gelmekte olan 06 BJM 943 plakalı otomobile çarptı. 

Otomobilin parçanın çarpmasıyla yoldan çıktı ve aynı istikametten gelen 34 RG 824 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kaza sonrasında D-100 Karayolu İstanbul şeridi bir anda savaş alanına döndü ve yaklaşık bir saat trafiğe kapandı.

Araçların çekilmesiyle yol trafiğe açılırken kazada ismi öğrenilemeyen ve ağır hasar gören 06 plakalı otomobil sürücüsü yaralanarak, ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817