banner2779
banner2752
banner2750

KARAMÜRSELLİ AK KADINLAR HER GÜN BİR EVDE
 Yaklaşan 7 Haziran seçimleri öncesi AK Parti Kadın Kolları seçim çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleri Karamürselli seçmenlerle biraraya gelmeye devam ediyor.Ak Kadınlar seçmenlere 7 haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu ,Türkiye de istikrar ve büyümenin devam etmesi için AK Parti’ye destek olmalarını istediler.

 

BAŞKAN YILDIRIM DA KATILDI

Karamürsel İlçe Kadın Kollarının düzenlemiş olduğu Karamürsel Belediye Başkanı sayın İsmail Yıldırım’ın da katılımı ile gerçekleştirilen Dereköy ve Ereğli  mahallelerinde Yeni Türkiye hedefleri ve seçimler ile ilgili bilgiler verildi.Toplantı sonrasında Kadın Kolları İlçe Başkanı Aydın, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a ve toplantıya katılan herkese teşekkür ederek, “Çat Kapı Ziyaretleri” ile çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751