KARAOSMANOĞLU'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
 On bir ayın sultanı olarak nitelenen Ramazan ayı süresince nefis muhasebesi yapan ve manen yenilenen inananların en önemli bayramlarından birisi olan Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, mesajında; “Bayramlar, dinî ve millî duyguların perçinleştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden millî birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günlerdir. Bu anlamda Ramazan bayramının Kocaelili hemşehrilerim, milletimiz ve ülkemiz için dostluğa, barışa, sevgiye ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, tüm hemşerilerimin ve İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum.

Bayramın dünyanın dört bir yanında acı çeken başta Müslüman kardeşlerimiz ve soydaşlarımız olmak üzere, bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum.

Kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı şu günlerde aziz milletimizi birbirine düşürmek isteyen hiçbir terör örgütüne Allah’ın fırsat vermemesini diliyor, bu uğurda canlarını feda etmiş bütün şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar, gazilerimize de acil şifalar diliyorum.

Sevgileri birleştiren, kardeşlik duygularını pekiştiren, hüzünleri azaltan, sevinçleri çoğaltan, Ramazan Bayramı'nın yurdumuza ve insanlığa sağlık, barış ve huzur dolu günler getirmesini diliyor, halkımızın mübarek Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817