banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 KENTİN  GİZLİ  KAHRAMANLARI  İŞ BAŞINDA
 Körfez Belediye’sinin kurmuş olduğu “Acil Müdahale Ekibi” ile halkın ihtiyaçlarına ve taleplerine 7/24 karşılık veriyor.

Körfez’de Hizmetin Kalitesi Artıyor

Körfez’de “Kentin Gizli Kahramanları” olarak adlandırılan ekibin 7 gün 24 saat hizmet vermesi ile Körfez Belediye’sinin başlatmış olduğu hizmetlerden sadece bir tanesi. Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün oluşturduğu çeşitli birimlerde görev yapan kalifiye ustalar ile kurulan ekip “İnşaat alanından, çevre düzenlemesine, temizlik işlerinden, yardım faaliyetlerine kadar birçok konuda” hizmet veriyor. Kent merkezinden başlayarak mücavir alan sınırları içerisindeki tüm cadde, mahalle ve sokak ve kaldırımlarını takibe alan Körfez Belediyesi, sorunlu bölgelere kısa sürede müdahale etmeyi amaçlıyor.

(500 00 50) Bırakılan Talepler Çözüm Buluyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, geçtiğimiz ayda düzenlenen Zabıta Müdürlüğünün toplantısında acil müdahale ekibine görev yapan yetkililere gelen talepleri en iyi şekilde cevap verildiği için Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya’yı ve acil müdahale ekibini tebrik etti. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak ve hizmet kalitesini arttırmak istiyoruz. Ortaya çıkan sorunlara müdahale edebilmek için özel bir ekip kurduk. Bu sayede en kısa sürede eksikleri giderebiliyoruz. Körfezliler, öneri ve taleplerini (500 00 50) numaralı çağrı merkezimizden bizlere iletebilir." dedi.

840 Noktaya Müdahale Edildi

Körfez’in her geçen gün nüfusunun arttığını, böyle bir ekibin Kocaeli’de ilk olarak Körfez Belediyesi’nin kurduğunu ifade eden Belediye Başkanı İsmail Baran, “Belediye ekiplerimiz belediyemiz çağrı merkezine gelen talepleri en iyi şekilde değerlendirerek 840 noktaya müdahale etti. Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen Körfez’in her noktasına ulaşan personellerimizi kutluyorum” dedi. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826