Kihmed Gençlik'ten Elazığ'a Dua

KİHMED’li gençler ilk günki sabah namazının ardından Elazığ merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız ve yaralılar için, hep birlikte Yasin-i Şerif hatmi gerçekleştirdiler. Yasin-i şerif hatminin ardından duası da yapıldı.

4 günlük kamp sürecinde çeşitli sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler düzenledi. Ayriyeten kamp sürecinde gençlere yönelik söyleşi ve seminerler düzenlendi. Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Selim CERRAH, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğretim üyesi Doç.Dr. Oğuzhan AYDIN, kişisel gelişim uzmanı Fatih ABADİ gibi isimler programlarda Kihmed’li gençlerle birlikte oldular. Bilgi yarışması, kamp ateşinde ezgiler ve kayak etkinlikleri düzenleyen Genç Kihmed, son gecelerinde ise “Kardeşlik Gecesi” programı yaparak, kamp sürecinde edilinen kardeşliklerin ve hazırlanan etkinliklerin sunumu gerçekleştirildi. Kardeşlik gecesine KİHMED Başkanı Ali Küçükkeskin,KİHMED yönetimi ve KBB Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali Bilgi gibi isimler katıldı. Son olarak kamp değerlendirmesi ve helalleşme yapıldıktan sonra toplu fotoğraf çekimiyle kamp programı sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817