KÖRFEZ BU DÜĞÜNDE BULUŞTU
 Körfez’in sevilen simalarından, Yarımca Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ve Körfez Lojistikçiler Derneği Başkanı Veysel Şenol oğlunu evlendirdi. Körfez protokolünü ve işadamlarını buluşturan görkemli düğün töreni ile  Ayşe- Veysel Şenol çiftinin oğlu Erdal ve Ayten Neriman- Bayram İlaslan çiftinin kızı Bahar hayatlarını birleştirecek imzayı attılar. İzmit Antikkapı Restoran’da düzenlenen düğün törenine, Şenol ve İlaslan aileleri yakınları ile ilçenin protokolü akın etti.

Veysel Şenol, eşi Ayşe Şenol, dünürleri Ayten Neriman İlaslan ve Bayram İlaslan ile birlikte gelen konuklarla yakından ilgilendiler. Her iki ailenin de yakınları salonu doldururken, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Özak, KTO Başkanı Mustafa Efe, KTO Meclis Başkanı Güngör Ayhan, Körfez Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Denli, Selahattin Kabadayıoğlu, Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz,  KTO Meclis Üyeleri ve Körfez’li işadamları Recep Öztürk, Şahin Önal, Ali Çakır, Adem Çakır, Mehmet Akbulut, Sedat Zımba, Mustafa Genç, Bilal Atak, Mehmet Salmaş, Mustafa Altun, Erkan Çağlayan, Baki Susam,  Hamza Küpeli, Körfez Belediye Meclis Üyeleri Vahit Eryılmaz, Mehmet Gümüş, Körfez Taşköprülüler Dernek Başkanı Mustafa Gülcan, Körfez Karadenizliler Dernek Başkanı Hasan Yazıcı, Veysel Şenol’un ağabeyleri Şeref Şenol, İsmail Şenol ve aileleri ile çok sayıda davetli katıldılar.


Genç çiftin nikahı kıyılırken, Zekeriya Özak, Ceyhun Yalçın, Mustafa Efe, Oktay Vural, Hayri Terim, Faruk Denli, Selahattin Kabadayıoğlu şahitlik yaptılar. Genç gelinin, nikah memurunun sorusuna, ‘’Baba ne diyiyorsun’’ dedikten sonra Evet demesi salonda neşeyi arttırdı. Bahar ve Erdal çiftinin nikah defterini imzalamasından sonra, şahitler de imzayı attılar ve Zekeriya Özak defteri geline verdi. Çifte, ayrıca Türk Bayrağın ve saat kulesi figürü hediye edildi.

Nikahın tamamlanmasının ardından Bahar ve Erdal çifti ilk dansı yaptılar ve gelen nikah pastasını keserek, bir birlerine ikram ettiler. Bu andan itibaren uzun bir takı kuyruğu başladı ve ardından da salonda yer alan konuklar dansa kalkarak, Şenol ve İlaslan ailesinin mutluluklarına ortak oldular. Görkemli düğün töreni ile evliler kervanına katılan Erdal Şenol Mali Müşavir olarak, Bahar İlaslan’da Medical Park Hastanesi’nde sağlık görevlisi olarak çalışıyor.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817