KOTSİAD AÇIKLAMA YAPTI
 Başkan Mehmet Allak ve dernek yönetimi imzasıyla yapılan açıklamada, ‘’Vatandaşlarımıza, emniyet güçlerimize ve askerlerimize kurşun sıkacak kadar alçalan ve bu girişim ile hükümetimizi ve demokrasimizi yıkma hayalini kuranlar, ülkemizin her köşesinde ideolojilerini, etnik kimliklerini, kızgınlıklarını, kırgınlıklarını, farklılıklarını bir kenara atıp devletine sahip çıkan milletimiz karşısında büyük bir hezimete uğramıştır. Ülkemize yönelik bu menfur ve alçak saldırı sonucunda hayatlarını feda eden şehitlerimize ve vatandaşlarımıza kaderin üstünde kaderi inşa eden Allah'tan rahmet,tüm yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. KOTSİAD olarak demokrasini devletimizin ve milletimizin yanındayız’’ denildi.

Açıklamayı, Kotsiad Başkanı ve yönetimi olarak, Mehmet ALLAK, Alican KAZGAN, Mehmet ÇÖVEN, Mehmet AKBULUT, Ali Rıza YILDIRIM, AHMET OMURCA, Rasim ERKAN,İsa BOZKURT, İrfan ÖZKARTAL, Yalçın KIRMAÇ, Ümit DEMİREL, Mehmet ÖZDEMİR yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817