banner2779
banner2752
banner2750

Saklı Kalsın Yeni Çehresiyle Hizmette

Körfez’in en eski geçmişine sahip olan Yarımca Atalar Mahallesi’nde Sahil Caddesi’nde yer alan işletmesi, “Saklı kalsın” adıyla ve yenilenen çehresiyle hizmete başladı.

Yeni işletmecileriyle farklı bir anlayışla yenilenen Saklı Kalsın’da, denizle müşterinin buluşması için duvarlar cam olarak dizayn edildi.

Deniz manzarası eşliğinde ve haftada 3 gün canlı müzikle güzel bir akşam geçirmek isteyenlerin adresi olması beklenen saklı Kalsın’da 20 kişi görev yapacak.

Müşteri memnuniyeti için her şeyin düşünüldüğü işletmede, eşsiz bir akşam geçirmek isteyen müşteri, bahçe girişinde arabasını görevliye teslim ederek, canlı müzik ve güzel sunumlarla almak istediği yemek hizmetini alıyor.

Körfez’in sahilde yer alan es eski işletmesi olan ve daha önce de değişik isimlerle hizmet veren Saklı Kalsın, bu kez tam aranan restoran olma özelliğine kavuştu.

Saklı Kalsın işletmecileri, yaz ayları için de bahçede düzenleme yaparak, özellikle düğün, nışan ve benzeri kalabalık cemiyet katılımlar için de açık hava hizmeti vermeye hazırlanıyorlar.

Saklı Kalsın’da, halen yaklaşık 500 kişiye hizmet verebilecek kapalı alanda da kalabalık düğün, nışan, doğum günü, toplu yemek davetleri gibi cemiyet kabulleri yapılmakta.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751