banner2779
banner2752
banner2750

SEFA SİRMEN ANKARA'DA

Kılıçdaroğlu; "Ön seçimde çıkan tablodan bende son derece memnun oldum. Katılımın yüksek olması ve partililerimizin ön seçime yoğun ilgi göstermesi de memnun edici bir başka ayrıntı.Ön seçimle seçilen adaylarımızın başarıya koşacağından hiç şüphem yok. İzmit adayımız sayın Sirmen'inde seçilmiş olmasından son derece memnunuz" dedi.
Sirmen; "Sayın Genel Başkanımız nezdinde başta İzmit'li partililerimiz olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanındaki CHP'ye gönül vermiş halkımızın artık endişelenmesine gerek kalmamıştır. İlçe örgütümüzünde ilk günden beri söylediği gibi İzmit hak ettiği sosyal demokrat iktidara ulaşmak için gün saymaya başlamıştır." dedi.
Sirmen ayrıca grup öncesinde Milletvekillerimiz Hurşit Güneş ve Haydar Akar'la birlikte İlçe Başkanımzı Selmen Yıldırım, İlçe Sekreterimiz Gökhan Ercan ve İlçe İlçe Başkan Yardımcımız Mehmet Ümit Küçükkaya'nın da katılımıyla bir öğle yemeği yedi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751