Sirmen; Büyükşehiri de alacağız

CHP İzmit İlçe binasında il genel meclisi üyeleriyle bir araya gelen Sirmen, ilçelerdeki güçlü adaylarımızla büyükşehire su taşıyacağız" diyerek Büyükşehirde de iddialı olduklarını dile getirdi.

CHP'nin belediye başkan adaylarının pek çoğunun, parti meclisi kararıyla resmen belirlenmesinin ardından, örgütün pek çok kesimi de  hareketlendi. CHP İzmit İlçe binasındaki görüşmelerine hız veren İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen de, dün il genel meclisi üyeleriyle bir araya gelerek, fikir paylaşımında bulundu. İl genel meclisi üyelerinin talebiyle gerçekleşen toplantıda grup başkan vekili Ahmet Elmas'ın yanı sıra il genel meclisi grubu da katılım sağladı.

SİRMENİN EMRİNDEYİZ

Ziyarette konuşan grup başkan vekili Ahmet Elmas;  Başkanımıza ıktığı yolda başarılar diliyoruz. İl Genel Meclisi üyeleri olarak verilen her türlü görevi yerine getirmeye hazırız. Başkanımızın emir ve talimatlarını da 24 saat bekliyoruz" şeklinde konuştu. Yaşanan birlik havasında son derece memnun olduğunu dile getirerek sözlerine başlayan Sirmen; Bu dönem il genel meclisi üyelerimize çok büyük görev düşüyor." şeklinde konuştu.

BÜYÜKŞEHİRE SU TAŞIYACAĞIZ

Sözlerine devam eden Sirmen; Bu dönem görev yapan il genel meclisi üyesi arkadaşlarımızın verdiği hizmetler bizleri son derece memnun etti. Ayrıca onlar son dönem meclis üyesi ve hiç bir zaman eski olmayacaklar. Bizleri temsilen son derece başarılı işlere imza atan arkadaşlarımızı kutluyorum.  Adaylarımızın da artık belli olmasıyla birlikte, ortaya koyduğumuz tablo son derece güçlü görünüyor. Büyükşehir adayımıza güç katıp, ona su taşıyacağız." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817