Tabutta saatlerce  yatmıştı, Şimdi çiğ köfte satıyor.

Yaşadığı ilginç tabut macerasını da kendine has şivesiyle anlatan Raci Değer (57), Körfez Belediyesi Mezarlığındaki anısını dile getirirken, dinleyenler de şaşırıyorlar. Kendi girdiği tabutta, ölümden dönen Raci Değer, 2014 yılında havaların çok sıcak olduğu bir gün gerçekleşen olayı şöyle anlatıyor, “Mezar kazdıktan sonra iyice bunalmıştım. Duş aldıktan sonra bir tabutun içine yattım ve dinlenirken uyudum. Bu arada klima da çalıştığı için bir süre sonra donmaya başlamışım. Arkadaşların da dikkatinden kaçınca ben saatlerce tabutta, klima eşliğinde adeta ölmüşüm. Akşama doğru tam kapılar kilitlenecekken büyükşehirden gelen ekip tabutu göstererek, bu cenaze kimin diye sormuşlar. Hemen arkadaşlar tabutu açınca beni içinde bulup çıkartmışlar ve saatlerce ılık suyla, bedenimi ısıtarak ölümden döndürmüşler. Bu yaşadığım olayda adeta ölüp, sonra da dirildim” dedi.

Kendisini tabuta koyup, ölmek üzereyken hayata dönen Raci Değer, emekli olduktan sonra ticarete atıldı. Eşi Gülşah ve oğlu Furkan Değer ile birlikte 10 Numara Çiğ Köfte adlı iş yerini açtı. Burada ünlü firmanın çiğ köftesini, Erzurum’dan hazır olarak gelen kadayıf dolmasını ve yine yöreye ait tereyağ gibi malzemeleri satan Raci Değer, bir yandan da gelen konuklara anılarını anlatıyor. Öğrenciler için de ayrı tarife uygulayan Raci Değer, satılan ürünlerde indirim yapıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817