Türkiye’nin En Büyük Yarışı Gölcük’te Yarışlar Nefes kesecek

Baş, Baş altı, Büyük orta, Küçük orta, 4’lü taylar,3’lü taylar, İthal-A, İthal- B kategorilerinde yapılacak yarışlarda toplam 120.000 tl para ödülü dağıtılacak. Konu hakkında bir açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Biz Gölcük Belediyesi olarak her yıl 3 yarış yapıyoruz. Gölcük artık Rahvan At yarışlarının merkezi oldu. Ancak 3 Kasım 2013 tarihinde yapacağımız yarış bunların en büyüğü olacak.

 

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ve Gölcük- Değirmendere Rahvan Atçılar Derneği ile birlikte düzenlediğimiz yarışlara Yurdumuzun her bölgesinden birçok atın katılmasını bekliyoruz. Rahvan Atçılara verdiğimiz önemi, bu konuda gerçekleştirdiğimiz tesisleşme ve her yıl Geleneksel olarak yaptığımız yarışlarla göstermiş bulunuyoruz.

 

Ata sporlarımızdan olan Rahvancılığı daha da geliştirecek ve destekleyeceğiz. Görsel bir şölene dönüşecek yarışlara Tüm Halkımızı bekliyorum dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817