banner2779
banner2752
banner2750

YÜZME HAVUZU KOCAELİ’YE HİTAP EDECEK
 Yıldız sporcular yetişecek

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Şirin, KASKF Başkanı Murat Aydın ve Kocaeli Yüzme Kulübü yetkilileri Yavuz Sultan Mahallesi’nde yapım çalışmaları devam eden yarı olimpik kapalı yüzme havuzunda incelemelerde bulundu. Havuz yarı olimpik olarak inşa edilmesinin yanında içerisinde yer alacak sosyal alanlarla da dikkat çekiyor. Tüm Kocaeli’ye hitap edecek şekilde planlanan kapalı yüzme havuzu, 7’den 70’e tüm vatandaşlara hizmet verecek. Özellikle gençlerin yüzme sporu alanında başarılı olması için tesiste Kocaeli Yüzme Kulübü tarafından yıldız sporcuların yetiştirilmesi noktasında kapsamlı çalışmalar yapılacak.

 

Havuzun kaba inşaatı tamamlandı

Gerçekleşen programda kaba inşaatı tamamlanan havuzun 25 metre uzunluğunda ve 7 kulvarlı olacağını belirten Başkan Bulut, “Yap-işlet-devret modeliyle yapılan projemiz tamamlandığında sadece ilçemize değil tüm Kocaeli’ye hitap edecek. Yarı olimpik kapalı yüzme havuzumuz 25 metre uzunluğunda ve 7 kulvarlı olacak. İçerisinde restoran, kafe, soyunma odaları, kondisyon merkezi, çok amaçlı eğitim salonu ve toplantı salonunun yer alacağı projemiz 1. sınıf öğrencilerimizden engelli vatandaşlarımıza kadar tüm kesimlere hitap edecek. Bununla beraber tesiste yapılacak çalışmalarla başarılı sporcuların ilimize ve ülkemize kazandırılacağına inanıyoruz” dedi.

 

“Gençlerimiz spora yönlendirilmeli”

Kapalı yüzme havuzunda gerçekleşen çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, gençlerin spora yönlendirilmesi için daima destek verdiklerini belirterek, “Kocaeli’de gençlerimizin spor yapması için birçok çalışmaya imza atıyoruz. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durması için onları spora yönlendirmeliyiz. Genç arkadaşımızın en az bir branşla meşgul olması için spora desteğimizi sürdürüyoruz. Burada yapılan çalışmada olduğu gibi biz halkımıza en güzel şekilde hizmet etmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751