banner2752
banner2750
banner2776

KARAOSMANOĞLU, ‘’SİZLERLE GÜZEL BİR ŞEHİR İNŞA ETTİK’’
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan'ı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele Muhtarlar Derneği bağlı 37 muhtar ile diğer ilçelerin de dernek başkanları ile buluştu. 48 muhtarla bir araya gelen ve gençlik hareketinin en önemli merkezi olan Diriliş Kampında önemli konulara değinen Başkan Karaosmanoğlu, “Siz değerli muhtarlarımız ile başkanlığımın ilk gününden beri yakın ilişkiler kurarak güzel bir şehir inşa ettik. Artık bu güzel kentin teminatı olan gençlerimizin geleceğini de birlikte inşa edeceğiz” dedi.

 

“KOCAELİ KABUĞUNU KIRDI”

Kocaeli’nde büyük değişimler yaşandığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, “Muhtarımız hizmetleri mahallesine getirmesi bazı kişisel girişimleriyle, özverili çalışması ile mümkündür.  Ancak belediyeler bu anlamda sizlere katkı vermek için elinden geleni yapacaktır. Çünkü hepimizin görevi halkımıza hizmettir. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı olarak şehrin inşasında küçüklü büyüklü birçok hayalimizi sizlerle birlikte gerçekleştirdik. Yaptık oldu demiyoruz çünkü hayat devam ediyor ve ihtiyaçların bitmeyeceğini hepimiz biliyoruz. Şehrimiz geçen 12 yıl içinde kabuğunu kırdı ve vatandaşlarımız beklentisi yükseldi. Gelişmiş ülkelerde gördüğünü yaşadığı şehirde görünce daha fazlasını istiyor. Bu da gayet normaldir ve size gelen bu istekleri de kesinlikle geri çevirmeyin. Mahallelerinizin ihtiyaçlarını ilk gören ve hisseden muhtarlarımıza gelen tüm talepleri bizden istenen hizmetler olarak görüyoruz. Bu yüzden her zaman muhtarlarımızın taleplerini can kulağı ile dinliyoruz ve gereğini yapıyoruz” dedi. 

 

“CUMHURBAŞKANIMIZ MUHTARLARIMIZI ÇOK ÖNEMSİYOR”

Muhtarlara verilen önemden bahseden Başkan Karaosmanoğlu, “Sosyal donatılar başta olmak üzere bütün ihtiyaçları halkın istekleri doğrultusunda planlayarak düzenli bir şekilde yapabiliriz. Vatandaşımızın beklentilerini, mahallerimizdeki sorunları sokak sokak bileceğiz ki planlarımızı ona göre yapalım. İşte tamda bu nokta da siz değerli muhtarlarımızı önemsiyoruz.  Sayın Cumhurbaşkanı'mız da muhtarlarımızı önemsiyor. Cumhurbaşkanımız, muhtarlarımız sayesinden sokağın sesini, sorunlarını dinliyor ve halkından kopmuyor. Bizde sizlerle yakın olan ilişkilerimizi daha da sağlamlaştırmak adına yeni bir daire başkanlığı kurduk. Genç bir kardeşimizi atadık ve bu kardeşimiz artık sizin emrinizdedir” dedi.

“BENİM ŞEHRİMDE SİZİNDE MAHALLENİZDE DERTLİ İNSAN OLMASIN”

İhtiyaç sahiplerine en hızlı şekilde ulaşmanın önemli olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı, “Mahallelerimizin ulaşımı,  okulu, camisi kamuyla ilgili ne varsa sizler birinci derecede sorumlusunuz. Vatandaşımızın başı ağrıyorsa sizi geliyorsa bu güzeldir. Vatandaşımızın umudu bizde olacak ve sorunlarına çözmek için çalışacağız. Sizlerin mahallesinde bizimde şehrimizde dertli insan kalmasın. Hep birlikte fakir fukarayı gözetelim, yol gösterelim, elinden tutalım. Muhtar olmak demek dert babası demektir. Sabırlı, ağır başlı ve çözüm odaklı olacaksınız” dedi.

 

“TOPLUMUN DEĞERLERİNE SAYGI DUYAN NESİL İSTİYORUZ

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr.Hasan Aydınlık, Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Başiskele Muhtarlar Derneği Başkan'ı ve Ovacık Mahallesi Muhtarı İlhan Altıntaş’ın yanı sıra kentimizde görev yapan diğer dernek başkanlarının katılıdığı birliktelikte konuşmasını sürdüren Başkan Karaosmanoğlu, “Gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirirsek geleceğimiz de o kadar güven altında olur. Toplumun değerlerine saygı duyan bir nesil oluşması için çalışacağız. Mahallerimizde daha iyi bir gençlik için bu kampları organize ediyoruz. Çocuk burada paylaşmayı kardeş olmayı öğreniyor. Bu kamp yerinden çocuklarımız çok mutlu ayrılıyor. Diriliş kampımızın ağır işleri bitti, yakın bir zamanda çocuklarımız buraya gelmeye başlayacak. İnsanımıza değer verdiğimiz en önemli göstergelerinden bir tanesi de budur” ifadelerini kullandı. Birliktelik te muhtarlara kent genelinde yapılan çalışmalar anlatılırken, muhtarlardan gelen sorulara da cevap verildi.

 

“MUHTARLAR DİRİLİŞ KAMPINI GEZDİ”

Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan ve Fen İşleri Daire Başkanı Lütfi Efil’nde katıldığı toplantı sonrası Diriliş Kampını gezen muhtarlar, çok önemli ve özel hizmet için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ederken, burada ki hizmetten kentimizde ki gençlerin faydalanacağı ve bu konuda muhtarlarımıza da önemli görev düşeceği de belirtildi. Doğal yaşamın en güzel mekânlarından olan Diriliş kampı gençlerin hayatta eksik kaldığı birçok noktanın dolmasına imkân sağlayacağı bilgisini de muhtarlara verildi. Diriliş Kampında çalışan işçilerle bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, emekçilerle birlikte yemek de yedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680