banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

1 YILLIK EŞİNİ ALIP BEBEĞİYLE GERİ YOLLADILAR


Alınan bilgi ve iddialara göre, Barış Z. Bir yıl önce Kader Ç. (18) ile evlendi. Bu süre içinde mutlu yaşayan ve hurdacılıkla geçimlerini sağlayan çiftin 40 gün önce bebekleri oldu.

Yine iddialara göre, kızın babası genç çifti Kayseri’ye çağırdı ve bebekle birlikte kalmaları istendi. Barış Z. Bu arada Gaziantep’te ki yakınlarını ziyarete gitti ve 2 gün sonra geri döndü. Kayınpederi Nihat Ç2nin evine eşini almaya giden Barış Z. Ye, karısının gitmek istemediği söylendi ve bebeği kucağına verilerek eve yollandı.

Barış Z. Bebeğiyle Körfez’e dönerken, bir yandan da eşinin bir başkasına başlık parası karşılığı verileceğinden endişe duyduğunu söyledi. Barış Z. bir yıl önce başlık parası vererek aldığı eşi için borca girerek 13 bin lira ödediğini, borcunun kalmadığını söylerken, “Bizim aşiretlerde bu ödeme şekli var. Ben de kabul ettim, eşimi sevdim ve borç alarak bu parayı ödedim. Kayınpederim davet edince Kayseri’ye gittim ama bebeğimle yalnız dönmek zorunda kaldım. Şikayetçi değilim ama eşimi geri istiyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826