10 PARMAKTA 10 MARİFET BAŞAR
 CHP’nin Körfez Belediye Başkan adayım Profesör Reşat Başar’ın 10 parmağında 10 marifet var. Hereke Güzel sanatlar Fakültesi’nde Dekan iken, Belediye Başkanlığı için aday olup siyasete atılan Reşat Başar, iyi bir de sanat ruhu taşıdığını gösterdi. Seçim çalışmalarından arta kalan zamanda iyi bir ud  sanatçısı olduğunu gösteren Başar, meydanlarda okunacak şarkı sözlerini de kendisi yazdı.

Siyaset arenasında yorulan Reşat Başar, günün stres ve yorgunluğunu seçim merkezinde ud çalarak atıyor. Fakülte de sanatla iç içe olan Reşat Başar, müzik aleti çalmaya küçük yaşlarda mandolinle başlamış. Daha sonra yeteneğini geliştiren Başar, iyi bir ud sanatçısı olmuş. Ud’la birlikte sevdiği türkü ve şarkıları da seslendiren Başar, seçim meydanlarında  çalınacak olan müzik sözlerini de kendisi yazıp uyarladı. Şu ana kadar iki söz yazıp, birisini müziğe döken Başar, üçüncü sözü de yazıyor.

Geçen 40 yıllık zaman içinde ilk kez bir İlçe Belediye Başkanlığına soyunan Profesör olarak tarihe geçen Reşat Başar, sanatçı kimliğiyle de gündemde ayrı bir yer kazanmaya başlayacak. Reşat Başar, üniversitelerde öğretim üyesi olan isimlerin b u güne kadar yerel yönetimlere aday olmadıklarını belirterek, ‘’Bu sene yapılacak seçimlerde, kadrolarımızdaki arkadaşlarımız çeşitli il ve ilçelerde yerel yönetimlere aday oldular. Her kes ülkenin iyi yönetilebilmesi için görev almaya hazır olduğunu gösterdi. Belediye Başkanlığı kolay bir iş değil. Kazandığımız gün 140 bin nüfusun iyi bir şekilde yönetilmesi ve büyük bir ilçenin sorunlarının çözümü ile baş başa kalacağız. Bu yükün altından gerçekten hizmet etmek isteyen bir Başkan olarak tek başıma kalkamam. Her kesimin ve halkın desteği ile bu görevi layıkıyla yapacağım. Önemli olan seçimleri kazanmayı başarmak değil, görevi başarıyla yerine getirmektir’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817