100. Yılında, Gölcük’te 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

 

Gölcük’te 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen fener alayı ve Usta Çı-Rock konseri yoğun katılımla gerçekleşti. Dün akşam 21.00’da Kavaklı’dan başlayan fener alayına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve siyasi parti ilçe temsilcilerinin de katıldığı fener alayında vatandaşlar, ellerindeki Türk bayrakları ve meşalelerle Anıtpark’a yürüdü. 7’den 70’e çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlik, havai fişek gösterileri eşliğinde Anıtpark’ta son buldu.

 

FENER ALAYI İLE BAŞLAYAN COŞKU KONSER İLE SÜRDÜ

Fener alayının Anıtpark’a ulaşmasının ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu Usta Çı-Rock konseri ile devam etti. Saygı duruşunun ardından coşkulu bir şekilde İstiklal Marşı’nı okuyan vatandaşlar, konserdeki birbirinden güzel şarkılarla doyasıya eğlendiler. Kutlamalar kapsamında ayrıca Donanma Bandosu, Değirmendere Çınarlık Meydan’da muhteşem bir konser düzenledi.

 

“TÜRK MİLLETİNE DİZ ÇÖKTÜREMEYECEKLER”

Başkomutan Meydan Muharebesi’nin 100.yılını coşku ve büyük bir heyecanla kutlayan Gölcüklüler’e teşekkür eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Başkomutan Muharebesi; Anadolu’daki Türk ve Müslüman varlığını yok etmek için emperyalizmin kışkırttığı Yunanistan’ın saldırısı, bizi tamamen Anadolu’dan atmak için girişilen bir hareketti. Türkiye aleyhine ne kadar plan proje içinde olanlar varsa şunu açıkça söyleyebiliriz ve siz de bunu burada gösteriyorsunuz, asla ve kat’a başaramayacaklar. Türk milletine diz çöktüremeyecekler” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817