banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

1000 Aileye Bir  Market

Geniş bir alana yayılmış olan ve kalabalık nüfusa sahip olan mahalleye dükkan açılabilecek bir bina yapılmadığı için ikinci bakkal ya da market açılamıyor.

Mahalle Muhtarı Halil Taş, bu nedenle mahalle halkının sıkıntı yaşadığını ifade ederek, “Mahallemiz geniş bir alana sahip, iş yeri yapılacak araziler de mevcut ama kimse inşaat yapmıyor. Belediyemizin geçmiş dönemde bu konuda bir çalışması olacaktı o da iptale dildi ve iş merkezi yapılacak yere çocuk parkı kurulmaya başladı. Oysa mahallenin diğer uç noktalarına yapılacak bakkal ya da market hem büyük bir ihtiyaca cevap verir, hem de para kazanabilir” dedi.

Okan projeyi sordu

Mahallenin bu sorunu üzerine 17 Ağustos Mahallesi’ne giderek bilgi alan Körfez Belediye Meclis Üyesi Enver Okan, geçmiş dönemde eski Belediye Başkanı İsmail Baran’ın projeleri arasında yer alan ve yeri belirlenen iş merkezinden neden vaz geçildiğini soracaklarını söyledi. Enver Okan, çevrede çocuk parkı ve okulun bahçesi olmasına rağmen mahalle için hayati önemi olan iş merkezi projesinin neden iptal edilip, yerine çocuk parkı yapıldığını merak ettiklerini belirtti. İptal edilen ve yapılmaya başlanan projeleri inceleyen Enver Okan, mahallede market alış verişinin adeta zulüm haline geldiğini ve geniş alanda yerleşen mahalle halkının tek markete mahkum olmasının kabul edilemeyeceğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826