1071 AK Merkez Şekilleniyor

Kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan proje, sosyal donatıları ve otopark alanıyla Derincelilere en güzel şekilde hizmet verecek

Kültürün ve Sanatın Merkezi Olacak

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un prestij projeleri arasında yer alan 1071 AK Merkez’de hummalı bir çalışma gerçekleştiriliyor. Kültürel ve sanatsal faaliyetlerin yeni merkezi olacak olan 1071 Anadolu Kongre Merkezi’n yapımı, Sırrıpaşa Mahallesi Bahar Caddesi üzerindeki alanda devam ediyor. 1071 kişi kapasiteli konferans salonu, 400 araç kapasiteli otoparkı ve çeşitli sosyal donatılarıyla adından söz ettirecek olan merkezin kaba inşaatı büyük oranda tamamlandı. Derince’yi kültür ve sanatın merkezi yapacak olan AK Merkez, hizmete sunulduğunda önemli organizasyonlara ev sahipliği yapacak.

400 Araç Kapasiteli Otopark Alanı

1071 AK Merkez’in ilk dört katında 400 araç kapasiteli otopark alanı yer alıyor. Bünyesinde 6 adet dükkanın da yer aldığı projenin zemin katında 2 adet panoromik asansörüyle fuaye, konferans salonu, mescitler, sanatçı odaları, hazırlık odaları ve tuvaletler bulunuyor. Projenin asma katında 2 adet ofis, 3 adet derslik, 1. normal katında fuaye, çok amaçlı salon, konferans salonu, 4 adet derslik, kontrol odaları, tuvaletler, 2. normal katında fuaye, okuma salonu, 4 adet derslik, yönetim ofisleri ve tuvaletler yer alacak. 1071 AK Merkez’in 3. normal katında ise teras alanı, fuaye, oyun salonu, kafeterya ve tuvaletler bulunacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817