banner2779
banner2752
banner2750

11 YAŞINDA BEYİN  TÜMÖRÜNE YENİLDİ

Topçular Mahallesi sakinlerinden fabrika işçisi Burhan akarsu ve ev hanımı Refika Akarsu’nun 2 kızı olan Buse Deniz Akarsu, 7 yıl önce rahatsızlandı ve beyninde tümör taşıdığı öğrenildi. Hastalığına rağmen hayata güler yüzle bakan küçük kız, Hızır Reis ilköğretim Okulu 6. Sınıf öğrencisiydi. Gülen, oynayan ve yaşam ümidini hiç kaybetmeyen küçük Buse, 7 yıl boyunca beynindeki tümör nedeniyle tedavi gördü ve 6 ay önce de rahatsızlığı arttı.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisine yatara devam edilen Buse Deniz Akarsu, tüm çabalara rağmen hastanede vefat etti. Babanın, kızın tedavisi için işinden ayrılması, annesi fedakarlıkları ve küçük kızın çabaları Buse’yi kurtarmaya yetmedi.

Küçük kızın cenazesi İzmit Topçular Mahallesi, Turan Camii’nde kılınan namazdan sonra Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Evin 2 çocuğundan biri olan küçük kızın ölümü ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751