1100 metrede çalışma

Marmara Bölgesi’nde en iyi atlama yeri olarak gösterilen Kartepe Yamaç Paraşüt Alanı’nda ileri düzeyde yamaç paraşütü yapan sporcuların daha güvenli bir şekilde atlayış yapmalarına imkan sağlamak için Kartepe Belediyesi 500 metre karelik alanda hafta sonu çalışma yaptı.

Kartepe'de dört mevsim spor sloganından hareketle farklı spor aktivitesi olan yamaç paraşütünün de yapılabilmesi için her türlü desteği sunan Kartepe Belediyesi alt yapı çalışmalarına önem vermeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl 1100 metre rakımlı atlama rampasında tefsiye ve toprak dolgusunu yaparak deneme atlayışı yapan sporculara daha keyifli bir kalkış alanı sağlamak için stabil zemine paraşütlerin takılmaması için belediye ekipleri zirvede parke ve bordür döşeme çalışması yaptı.

Kartepe Yamaç Paraşüt Alanı zemininde yapılan düzenlemeler sonrasında yamaç paraşütü tutkunları eşsiz doğa güzelliklerine sahip Kartepe’den göl ve deniz manzarası eşliğinde gökyüzündeki süzülüşlerini parkesi de döşenmiş atlama rampasından daha güvenli bir şekilde yapabilecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817