banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

12 Yaşındaki Çocuğun üzerinden 2 araç geçti
İzmit Yeni Mahalle Plajyolu mevkiinde karşıdan karşıya geçmek isteyen Ali Altay Beşli (12) Ankara istikametine gitmekte olan plakası alınamayan bir araç çarparak kaçtı. Çarpıp kaçan aracın arkasından gelen Uğur S. isimli vatandaş da Ali Altay`ı görmeyerek üzerinden geçti fakat önceki araç sürücüsü gibi yapıp kaçmayarak hemen 112 acil servis ekiplerine haber verdi. 
 
Plaj yolundan karşıdan karşıya geçmek isterken vicdansız bir sürücünün çarpıp kaçtığı ve halen teslim olmadığı olayda, ardına yerde yatan Ali Altay`ı görmeyerek üzerinden geçen Uğur S. isimli vatandaş ise insanlık örneği göstererek kaçmadı. Hemen 112 acil servis ekiplerine haber vererek beklemeye başladı. Olay yerine en kısa sürede bir sağlık ekibi gelirken Beşli`ye ilk müdahale yapıldıktan sonra SEKA devlet hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Beşli kurtarılamadı. 
 
Hakan Mehmet ile Betül Beşli`nin tek çocuğu olan Ali Altay Beşli Zafer Özel Eğitim Okulu 4. sınıf öğrencisiydi. Okulların açılmasına az bir süre kala yaşamını yitiren Beşli`nin babası “çocuğuma çarpıp kaçan sürücüden şikayetçiyim, diğer sürücüde çarptı fakat kaçmadı ve başında bekledi ondan şikayetçi değilim” dedi. 12 yaşında hayata veda eden Ali Altay Beşli`nin cenazesi Yeni Mahalle Oğuz Camii`nde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yuvacık Mezarlığına defnedilecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826