144 yaşındaki Kızılay’a kutlama ziyareti

KIZILAY İZMİT ŞUBESİ

Başkan Karaosmanoğlu, Kızılay Haftası nedeniyle Kızılay İzmit Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu’na konuk oldu. Şube sekreteri Harun Yaşar ve sekreter yardımcısı İsmail Kolaylı’yla Kızılay çalışanlarının hazır bulunduğu ziyarette Başkan Karaosmanoğlu’na AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz eşlik etti.

 

AFETE HAZIRLIKLI OLMAK

Depremi yaşamış bir kent olan Kocaeli’nde afete hazırlıklı olmanın önemine değinen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Türkiye’nin ve dünyanın neresinde bir afet olsa Kızılay’ın şefkatli elleri oraya uzanıyor. Biz de Büyükşehir olarak, Kocaeli’nde Kızılay’a elimizden geldiğince destek veriyoruz, bunu bir görev olarak biliyoruz’’ dedi.

 

BAŞKAN BİLGİ ALDI

Başkan Karaosmanoğlu, kuruluşunun 144. yıl dönümünü kutlayan Kızılay’ın İzmit şube başkanı Şişmanoğlu’ndan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Şişmanoğlu ve şube personeli, Kocaeli’nde Kızılay’a sunduğu katkılardan dolayı Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817