15 KİŞİNİN KALDIĞI EV YANGIN'DA KÜL OLDU
 Kartepe Uzunçiftlik’te 3 ailenin birlikte yaşadığı tek katlı evde yangın çıktı. Yangın nedeniyle ev kullanılmaz hale geldi. Alınan bilgiye göre; Kartepe Uzunçiftlik Hasan Paşa Mahallesi Hasan Paşa Caddesi üzerinde bulunan tek katlı evden yükselen dumanları gören çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahalede bulundu.


ÇARESİZ GÖZLERLE İZLEDİLER
Nedim Öter ve Ersin Öter’in aileleri ile birlikte kiracı olarak kaldıkları evde 3 haneden 15 kişinin yaşadığı öğrenilirken evleri yanan aileler çaresiz gözlerle itfaiye ekiplerinin müdahalelerini izledi. Yaklaşık yarım saat süren söndürme çalışmalarının ardından yangın tamamen söndürülürken yangın nedeniyle ev kullanılmaz hale geldi. Yangının elektrik kontağından çıktığı öne sürülürken yangında ölen ya da yaralanan olmaması herkesi sevindirdi. Polis ve itfaiye ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817