banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

15. KÖY EĞİTİMİ SÜLEYMANİYE’DE
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla  kurulan Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nün köylerdeki bilgilendirme eğitimleri devam ediyor. Şimdiye kadar bir çok köyde gerçekleşen bilgilendirme eğitimlerinin sonuncusu Süleymaniye’de yapıldı. Belediyenin veteriner hekimi Gökhan Kılıç ile Ziraat Yüksek Mühendisi Şafak Üzümoğlu, köylülere tarım ve hayvancılık konusunda bilgi vererek, vatandaşların da konuyla ilgili sorularını cevaplandırdılar. Yetkililer, şimdiye kadar 14 köyde  bilgilendirme eğitimi verildiğini hedeflerinin İzmit’in bütün köylerinde bu eğitimi vermek olduğunu söylediler.

Bu arada Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nün köy ziyaretleri de devam ediyor. Köylerdeki bilgilendirme eğitimlerinden ayrı olarak gerçekleştirilen ziyarette Çavuşoğlu’na köylülerle bir araya gelindi. Kırsal Hizmetler Müdürü Mustafa Şener,  Ziraat Yüksek Mühendisi Şafak Üzümoğlu ve veteriner hekim Gökhan Kılıç, vatandaşlara İzmit Belediyesi’nin köylere yönelik çalışmaları hakkında detaylı bilgi verdiler. Yetkililer, tarımla uğraşan köylülerin mutlaka toprak analiz yaptırmalarını da isteyerek” toprak analizi belediyemiz ücretsiz yaptırıyor. Analiz sonucuna göre  ekim ve dikim yaparsanız veriminiz çok da artar” dediler. Köylüler de Başkan Doğan’a kendilerine değer verdiği için teşekkür ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826