banner2779
banner2752
banner2750

15 Temmuz Destanını En Güzel Anlatan Şiir Ve Kompozisyonlar Belirlendi

 

Gölcük’te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışması sonuçlandı. Gölcük Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen “Vatanımız ve Şanlı Bayrağımız Uğruna, Türkiye Aşkına” konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında; dereceye giren öğrenciler belirlendi. 15 Temmuz destanını, en güzel cümlelerle satırlara dökerek şiir ve kompozisyonlarına aktaran öğrencilere düzenlenecek törenle ödülleri verilecek.

 

MİLLİ ŞUUR GELECEK NESİLLERE TAŞINIYOR

Yarışma; geleceğin teminatı olan gençlerin kaleminden; vatan, millet ve bayrak aşkını okumak, millî ve manevi değerleri kazandırmak, millî şuurun aktarılmasına katkı sunmak, gençleri yazma konusunda cesaretlendirmek ve duygularını ortaya koyabilmelerini kolaylaştırmak amacıyla düzenlendi.

 

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

Yarışmada dereceye giren öğrenciler ise şöyle: Lise kategorisinde takdir belgesi alacak öğrenciler; Feyzanur Biçici- Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi, Ceyhun İkiz- Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi, Gizemnur İrtemek- Gölcük Fen Lisesi. Lise kategorisinde teşekkür belgesi almaya hak kazanan öğrenciler ise; Feyza Bilgin-Gölcük Fen Lisesi, Fatımatüz Zehra Zengetaş- Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi, Emircan Öztürk-Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi, Hümeyra Akbulut- Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Muhammet Çakır-İhsaniye Mesleki Teknik Anadolu Lisesi oldu.

 

ÖĞRENCİLER TAKTİR VE TEŞEKKÜR BELGESİ İLE ÖDÜLLENDİRİLECEK

Ortaokul kategorisinde takdir almaya hak kazanan öğrenciler; Adem Gündüz-Uluslararası Dostluk Ortaokulu, Azra Bölükbaşı- Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu ve Benay Kaymak-Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu. Teşekkür belgesi alamaya hak kazanan öğrenciler ise; Azra nur Eryakalı-Gölcük İmam Hatip Ortaokulu, Eymen İncesu-Kavaklı Şehit Onbaşı Ortaokulu ve Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu’ndan Nihat Aras Gözel oldu.

 

15 TEMMUZ PROGRAMINDA BELGELERİ VERİLECEK

Yarışmada dereceye giren öğrencileri tebrik eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Dereceye giren öğrencilerimiz başta olmak üzere bu anlamlı yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi can-ı gönülden tebrik ediyor, öğrencilerimizi yetiştiren aileleri ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nde yapacağımız programda öğrencilerimizle bir araya gelerek belgelerini takdim edeceğiz” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751