banner2779
banner2752
banner2750

16 Sene sonra Kalp Hastalığını Yendi
 Veysel Barut 16 senedir yaşam mücadelesi verdiği Noncompstren (Kalp Yetmezliği) olarak bilinen hastalığı yenmenin mutluluğunu yaşıyor.

16 senedir gitmediği hastane çalmadığı doktor kapısı kalmayan Veysel Barut tesadüf eseri gittiği Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tekrardan yaşama tutunmanın heyecanını yaşıyor. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji doktorlarından Tolga Aksu'nun öncülüğünde intercedyaz desystrbtür cihazıyla ameliyat olan ve sağlığına kavuştuğunu belirten Veysel Barut ''Yeni doğmuş bebek gibiyim''dedi.Kalp yetmezliği hastalığı özellikle Futbolcuların yeşil sahada aniden kalp krizi geçirmesi sonucu bilindiğini belirten Kardiyoloji doktoru Tolga Aksu ''Hastamız bize geldiğinde adeta yaşama umutu kalmamıştı. Sürekli olarak kalp rahatsızlığı çekiyordu. Hastanemizde bulunan özel cihazımızla hastamızı tekrar sağlığına kavuştuk. Hastaların bu tür şikâyetlerinde mutlaka hastanemize uğrasın. İki senedir görev yaptığım hastanede hastalarımın bizden güzel bahsetmesi bizim için en büyük hediyedir.''DediDerken 5 senedir Tıpta tanınan kalp yetmezliği hastalığından kurtulan Veysel Barut ise şunları söyledi ''Eşim ve ben senelerdir gitmediğimiz doktor hastane kalmadı. Tam canımdan bezdiğim noktada tesedadüf eseri iyileşeceğimiz anladım. 2 ay boyunca hastanenin dışında eşimle birlikte arabada uyuduk. Sonunda geçirdiğim ameliyat sonrasında sağlığıma kavuştum. Vatandaşımızın şifayı uzaklarda değil Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde mutlaka aramalı birçok ilde olmayan cihazlar burada''Dedi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751