16 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATA TUTUNAMADI

Hastanede vefat eden Ali Allahverdi’nin cenazesi yapılan otopsi sonrasında toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi.

Emin Allahverdi’nin 3 çocuğundan en küçüğü olan Ali Allahverdi, doğuştan engelli olarak dünyaya geldi. Beyninin bir bölümü görev yapmayan Ali Allahverdi, dün akşam saatlerinde Hacı Osman Mahallesi’nde ki evinde havale geçirdi. Yatağa bağlı olarak yaşayan Ali Allahverdi’nin fenalaşması üzerine eve sağlık ekipleri çağrıldı.

Ambulansla Körfez Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ali Allahverdi tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Savcılık tarafından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yaptırılan Ali Allahverdi, ikindi namazı sonrasında Hacı Osman Camii’nden alınarak İlimtepe’de toprağa verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817