16 YAŞINDAKİ SÜRÜCÜ KALDIRIMA ÇIKTI

Kaza sırasında araçtan dumanlar çıkınca polis ve itfaiye alarma geçti.
Alınan bilgi ve iddialara göre saat 20.30 sıralarında yaşanan kazada, A.T. adlı çocuk kullandığı 06 YAR 86 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücü, aracı yayaların olduğu kaldırıma çarpmamak için araçların park halinde olduğu tarafa çevirdi.
Kaldırıma çıkan otomobil, bir binanın altında park halinde olan S.U. ya ait 34 LU 8024 ve M.E. A. ya ait 34 RU 6065 plakalı araçlara çarptı. Çarpma sırasında 06 plakalı otomobilin motor kısmından dumanlar çıkınca hemen itfaiye ve polise bilgi verildi. Araçta yanma olmayınca olay yerine gelen itfaiye ekipleri kontrollerini yaparak önlem aldılar.
Kaza sırasında sarsılan A.T. ve yanında olduğu belirtilen annesi kontrol amaçlı olarak 112 ekipleri tarafından hastaneye götürüldüler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817