17 Ağustos Mescidi Tadilat Edildi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlimtepe Mahallesi’nde gerçekleştirilen halk meclisi ziyaretleri sırasında vatandaşların talepleri sonrasında İlimtepe 17 Ağustos Kalıcı Konutlar Mescidi’nin eksiklerinin giderilmesi için talimat vermişti. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de gerekli çalışmalara başladı.

BÜYÜK ÖLÇÜDE TAMAMLANDI

Zemini kötü durumda olan mescit içerisinde önce halılar kaldırıldı ve zemin düzenlendi. Laminat parke ile zemin yenilenirken, duvar kısımlarındaki eski tahtalar da sökülerek yenilendi. Çalışma büyük ölçüde tamamlanırken, mescidi kullanan vatandaşlar Başkan Şener Söğüt’e teşekkür etti

DÜZENLEMELER YAPILDI

Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiğini belirterek, “Vatandaşlarımızın isteği sonrasında ekiplerimiz hemen çalışma gerçekleştirdi. Vatandaşlarımızın daha rahat ortamda ibadetlerini gerçekleştirmeleri adına gerekli düzenlemeler yapıldı” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817