banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

17 Ağustos Okulu’nda Aşure Günü Düzenlendi

Kartepe 17 Ağustos İlk ve Ortaokulu idaresinin Okul Aile Birliği yönetimi ile ortaklaşa düzenlediği aşure günü okul bahçesine öğrenci ve velilerin katılımıyla coşku içinde gerçekleşti. Okulun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Muhammet Yiğit’in aşure günü ile ilgili bilgilendirmesi ardından sınıf anneleri tek tek aşureleri dağıttı.

 

Okul Müdürü Ferhat Dilek ve Okul Aile Birliği Başkanı Selami Tarakçı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen ve aralarında Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız, Kartepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, Kartepe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Kayabaş, çeşitli okullardan idareciler, okul öğretmenleri, öğrenciler ve velilerden oluşan kalabalık bir davetli topluluğu hazır bulundu.

 

Muharrem ayında gerçekleştirdikleri aşure etkinliğine katılan konuklarına teşekkür eden Okul Müdürü Ferhat Dilek ve Okul Aile Birliği Başkanı Selami Tarakçı, geleneksel hale getirme hedefinde olduklarını ifade ettiler. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, emeği geçenlere teşekkür ederken, “Böylesi güzel birlik ve beraberliğin sergilendiği etkinliklerin örnek teşkil etmesini dilerim” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826