banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

17 Köye Daha Osmanlı Çeşmesi

Yapılan çalışmalar sonunca motifli çeşmeler 17 köye daha kazandırıldı.
Körfez Belediyesi, köy yollarında ve köy içlerinde başlattığı çeşme restorasyonları projesini hayata geçirerek, güzel bir görünüm kazandırdı. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında; geçtiğimiz yıl çalışmalar başlatılmış ve ilk olarak köy yollarına çıkan güzergâhlar üzerindeki çeşmeler tarihi görünüme kavuşturulmuştu.
NEFES ALMA NOKTASI
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın talimatları doğrultusunda başlatılan çalışmalar sonucunda, restore edilerek güzel bir görünüme getirilen çeşmeler, çevresinde de vatandaşların dinlenebilecekleri alana sahip hale getirildi. Özellikle vatandaşlar için ‘nefes alma noktası’ olan ‘Osmanlı Çeşmeleri’ görünümüyle de tam not aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826