banner2779
banner2752
banner2750

18 YILLIK DOSYA ÇÖZÜLDÜ..!

KAYIP OLARAK ARANIYORDU
Edinilen bilgiye göre; 30.08.2002 günü Körfez ilçesinde Tütünçiftlik Polis Merkezi Amirliğine ailesi tarafından Mustafa Yılmaz’ın kendisine ait otomobili ile birlikte kayıp olduğuna dair müracaatta bulunuldu. Bunun üzerinde kayıp şahısla ilgili yetkili mahkeme tarafından 2009 yılında GAİPLİK kararı verildi. Yaptığı birbirinden önemli çalışmalarla ülkede gündem oluşturan Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğünde kurulan özel ekip şahsın öldürülmüş olabileceğini düşünerek dosyadaki çelişkili ifadelerden yola çıkarak çalışma başlattı. 

KOCAELİ’DE ANLAŞTIKLARI ŞAHISLARLA KAÇIRDILAR
Edinilen bilgi ve iddialara göre; Çelik Kontrüksiyon işleri ile uğraşan Mustafa Yılmaz, yanında çalışan bir kadınla aşk yaşamaya başladı. Bir süre sonra kadın ortadan kaybolunca, kocası Konya’ya gidip kayınpederine eşine ulaşamadığını ifade etti. Bunun üzerine Kayınpederi ile birlikte eşinin akrabaları 5 kişi Kocaeli’ye gelerek, Burada 3 kişiyle anlaştılar. Kadının yerini öğrenmek isteyen şahıslar, Mustafa Yılmaz’ın aracı ile birlikte İlimtepe Yoluna çıkartarak burada Mustafa Yılmaz’ı darp eden şahıslar ağır yaraladı. Ardından Yılmaz’ı aracının içerisine koyup benzin döküp aracı ateşe verdikten sonra uçurumdan aşağı attılar. Kocaeli İl Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri İlimtepe yolunda aracın yakılarak atıldığı uçurumda adeta komando gibi iplerle inerek delil aradı. Ekipler yaptıkları çalışmalarda aracın parçalarına ulaştı.

ŞAHISLAR TEK TEK GÖZALTINA ALINDI
Cinayet Büro ekipleri, olayı derinleştirerek Mustafa Yılmaz isimli şahsın öldürülmesi ile ilgisi olduğu değerlendirilen S.S., A.S., R.S., İ.K., O.K., N.T. B.D., E.A., M.S. ve C.D. isimli şahısları Kocaeli, Konya ve Karabük illerinde yapılan eş zamanlı ve planlı operasyon gözaltına aldı. 10 şüpheli ifadeleri alınmak üzere götürüldükleri emniyette ifadelerde, suçlarını itiraf ettikleri, şahsın 2002 yılında darp edilerek öldürüldüğü ve Körfez ilçesinde bulunan ormanlık bir alanda aracıyla birlikte yakılarak atıldığı tespit edildi. Şüpheliler tamamlanan işlemlerin ardından Körfez Adliyesine sevk edildi. Ayrıca kayıp şahsın hem aracıyla ilgili hem de şahsın cesediyle ilgili aramalarımız devam ediyor.

5 FAİLİ MEÇHUL ÇÖZÜLDÜ
Kocaeli’de göreve başladığı günden beri Faili meçhul dosya kalmayacak mesajını veren Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu’nun talimatıyla sırası ile Bülent Erdem, Aydın Koçaslan, Bangladeşli Ceset, İzmit’te hafriyat sahasında bulunan E.Ç’ye ait ceset ve son olarak 2002 yılında kayıp şahıs olarak aranan Mustafa Yılmaz’ın dosyası aydınlığa kavuşturuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751