19 MAYIS KÖRFEZ'DE COŞKUYLA KUTLANDI

Burada ki törene Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, daire amirleri, birim müdürleri ve siyasi parti temsilcileri ile belediye meclis yeleri ve okullar katıldı. İstiklal Marşı ve saygı duruşu sonrasında Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu ve burada ki törenler tamamlandı.

Kutlamaların ikinci bölümü Körfez Milangaz Hacer Demirören Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşti. Mehteran takımının da yer aldığı kutlamalar da, şiirler ve günün anlamını dile getiren yazılar okundu. Konuşmalar ve kutlamaların ardından öğrencilerin hazırladığı gösteriler izlendi.

19 Mayıs bu etkinliklerle Körfez’de coşkuyla kutlanırken, çeşitli konularda dereceye giren öğrencilere de kupa ve hediyeleri verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817