19 MAYIS KUTLAMALARI KÖRFEZ’DE BAŞLADI

Kutlamaların ilk başlangıcı olan çelenk koyma töreni, kalabalık katılımla Körfez İlçe Kaymakamlık önünde, Atatürk Anıtı’na çelenk konularak başladı.

Çelenk koymaya, Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Deniz Ticaret Odası Başkanı Vedat Doğusel,  İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Manap, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Hüseyin Eraslan, daire müdürleri, birim amirleri, siyasi partilerin ilçe başkan ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri, oda başkanları, STK başkan ve temsilcileri, mahalle muhtarları ile öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

Atatürk anıtı9na çelenk konulduktan sonra başarılı öğrenci ve sporculara plaket takdim edildi ve kutlama töreni toplu resim çekilmesiyle tamamlandı. 19 Mayıs kutlamaları gün içinde de düzenlenecek olan çeşitli etkinliklerle devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817