2. ELDE HAREKETLENME VAR
 Körfez Tütünçiftlik Fatih Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi’nde yer alan Çağ Otomotiv sahibi Yusuf Bozkurt, olumlu havanın esmeye başladığını ve bir süredir duraklayan 2, ele araç satışlarında yeniden hareketlenme başladığını söyledi. Yusuf Bozkurt, sıfır ve 2. El olarak, hem minibüs hem d e otomobil satışlarının olduğunu söyleyerek, ‘’Fiyatlarda bir artış yaşanmadı ama piyasalara yansımaya başlayan olumlu istikrar havası işlerimizde de hissediliyor. Bir süredir duraklama yaşayan satışlarımız yeniden hareketlenmeye başladı. Sıkıntılı günler yaşayan galerici esnafının, kısa zamanda eski günlerine dönmesini bekliyoruz’’ dedi.

Yusuf Bozkurt, özellikle servis amacıyla satılan minibüs ve benzeri ticari araç satışlarında hareketlenme olduğunu ve bunun da artmasını beklediklerini söyleyerek, ‘’Ticari yatırım yapmak isteyen işletmecilerin bu yıl bitmeden seçimlerini yaparak araçlarını almalarını bekliyoruz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817