2 ilçe emniyetinden istişare toplantısı
Derince ve Körfez ilçelerinde hizmet veren emniyet müdürleri, amirler ve polis merkezi amirleri, her iki ilçenin sorunlarını ve çözüm önerilerini konuşmak üzere kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Derince’de bulunan Saray Sofrası isimli restoranda düzenlenen kahvaltıya Derince ve Körfez ilçelerinden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Adnan İmamoğlu, Derince İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Tanrıkulu, Körfez İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak, İlçe Emniyet Müdür Yardımcıları, İlçe Asayiş Büro Amirleri, Polis Merkezi Amirleri ve ilçe resmi ekipler amirleri katıldı.
 
FİKİR ALIŞVERİŞİ
Tanışma ve iki ilçe arasında işbirliğinin artırılması ve suçu önlemede ve aydınlatmada daha etkin ve başarılı bir mücadele için çalışmalar hakkında konuların konuşulduğu toplantı sohbet havasında geçti. Toplantıda her iki ilçede görev yapan polislerin görev sahalarındaki sorunları da masaya yatırılırken suçun önlenmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817